Hodžić i Abdihodžić pojačali Krajinu iz Cazina

Dvojica novajlija u redovima Krajine

Hodžić i Abdihodžić pojačali Krajinu iz Cazina

S. Mlaćo

Nogometaši Krajine iz Cazina spremaju se za novu sezone Druge lige FBiH grupa Zapad, a sve za sada protiče u sjajnoj atmosferi.

Šef struke Cazinjana Muhamed Berberović svjestan je da njegove izabranike očekuje teška i naporna sezona, pa je istima zadao veoma jak tempo. Danas su novi članove Krajine postali Irman Hodžić i Jasmin Abdihodžić koji u Cazin dolaze iz bihaćkog Jedinstva.

Irman Hodžić je lijevi bek koji je pored Jedinstva nastupao za Goražde i Kozaru iz Gradiške, dok je  Jasmin Abdihodžić defanzivni vezni koji je jedan dio karijere proveo i u Olimpiku, te NK Una.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

U Krajini ne kriju zadovoljstvo angažovanjem ove dvojice nogometaša, a prema riječima trenera Berberovića u narednim danima Krajina će dobiti pojačanje i u napadu. Tako su ambicije Cazinjana prvo mjesto u ligi, a kao najveći konkurenti za to za sada se spominju NK Novi Travnik, FK Vitez...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti