Hodžić: Idemo se nadigravati u Banovićima

Fudbaler Podgrmeča

Hodžić: Idemo se nadigravati u Banovićima

Nakon što su u prošlom kolu s minimalnih 1:0 savladali Orašje, pred fudbalerima Podgrmeča ovog vikenda je gostovanje kod ekipe Budućnosti.

Iako u Banoviće putuju oslabljeni neigranjem nekoliko prvotimaca, u taboru Sanjana vlada optimizam uoči sutrašnje utakmice.

„Očekuje nas teška utakmica, ali u ovom meču trebat će nam borbenost i igra ako želimo ostvariti što bolji rezultat. Neće biti lako, međutim, mi nemamo šta izgubiti i idemo se nadigravati s ciljem da se vratimo neporaženi“, izjavio je Nermin Hodžić, mladi veznjak Podgrmeča. 

Ovaj susret sudit će Ermin Sivac iz Zenice, a njegovi pomoćnici će biti Emir Zahiragić i Tarik Kečo, dok je četvrti sudac Nermin Smailović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.