Hodžić: Protiv Goražda će sigurno biti teška utakmica

Golman Bosna Seme

Hodžić: Protiv Goražda će sigurno biti teška utakmica

S. Mlaćo

Nogometaši Bosna Seme protekle sedmice ostvarili su historijski uspjeh svog kluba, s obzirom da su u dvomeču bili bolji do Radničkog iz Lukavca i zasluženo se plasirali u četvrtfinale Kupa naše zemlje.

Tim iz Sarajeva, koji ove sezone debituje u Prvoj ligi Federacije, nalazi se na solidnom desetom mjestu i za vikend će na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati ekipu Goražda.

"Plasmanom u četvrtfinale kupa ostvaren je historijski uspjeh. Ovo je za klub i za nas igrače velika stvar da se nađemo među osam ekipa u državi. Lijepo je vidjeti da smo u društvu Sarajeva, Zrinjskog, Željezničara, Širokog Brijega, Mladosti DK, Radnika Bijeljine i Travnika", ističe za SportSport.ba golman Bosna Seme Ibro Hodžić (31).

Bosna Sema u Prvoj ligi Federacije igra toplo hladno, a u nedjelju su na Piroti savladali Novi Travnik sa 2:1.

"Što se tiče Prve lige Federacije, upravo tako igramo toplo hladno i nikako da nađemo željenu formu. Smatram da smo mogli i morali imati više osvojenih bodova i imati bolju poziciju na tabeli. Mi smo novi prvoligaš i tražimo svoj put", dodaje Hodžić.

Za vikend u Sarajevo dolazi ekipa Goražda, koja je trenutno jedno mjesto iznad Bosna Seme i sigurno je zaočekivati neizvjestan meč.

"Utakmica sa Goraždem će sigurno biti teška, ali se nadamo da možemo ostvariti povoljan rezultat za nas", istakao je naš sagovornik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi