Hodžić: Raduje me dobra atmosfera u ekipi

Završene pripreme na Jahorini

Hodžić: Raduje me dobra atmosfera u ekipi

E. Čaušević

Igrači prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo u proteklih deset dana boravili su na pripremama na Jahorini. 

Izabranici Mehmeda Janjoša naporno su radili na ovoj bosanskohercegovačkoj planini, a svoje utiske o pripremama nam je prenio prvotimac kluba, Dušan Hodžić.

"Napornih deset dana je iza nas i možemo biti zadovoljni urađenim. Vjerujem da ćemo spremni dočekati evropske utakmice, ali i početak sezone. Ono što me naročito raduje jeste dobra atmosfera u ekipi, uprkos naporima na treninzima", rekao je Hodžić.

Svoje pripreme fudbaleri Sarajeva nastavit će sutra, a u popodnevnim satima je zakazan trening u Trening centru Bordo kluba u Butmiru. Naše igrače do kraja sedmice očekuje i prijateljski susret protiv Krupe, koji će se igrati u petak u Travniku. Utakmica će biti zatvorena za javnost.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi