Hodžić zadovoljan u Dinamu

Hodžić: Sarajevo je moj grad, a Željo je moj klub

Ekipa naašeg portala boravila je u Zagrebu gdje je posjetila bosanskohercegovačke fudbalere koji trenutno nose dres zagrebačkog Dinama. Jedan od njih je i bivši napadač Željezničara Armin Hodžić, koji je u razgovoru za SportSport.ba istakao da mu mnogo nedostaje Sarajevo.

"Nakon duge pauze izazvane povredom konačno sam se vratio na teren. Zdrav sam i to je najbitnije. Presretan sam zbog svog debija. Zagreb je prelijep grad, a u svlačionici su sve dobri momci koji se ponašaju kao pravi profesionalci. Svako svakome daju podršku", za naš portal je istakao Hodžić.

"Sarajevo je moj grad, Željo je moj klub. Mnogo mi needostaje Sarajevo. Pratim Želju svaku utakmicu i drago mi je što su u borbi za titulu. Omladinski pogon FK Željezničar je najbolji u zemlji i nije slučajno što veliki broj reprezentativaca dolazi iz mog bivšeg kluba. Mnogo dobrih trenera radi u Željinom omladinskom pogonu", dodao je nekadašnji ljubimac Manijaka.

Bosanskohercegovački ofanzivac smatra da je Dinamo najveći klub u regionu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Dinamo je veliki klub, pa mogu reći i najveći u regionu. Želimo ostati neporaženi do kraja sezone i osvojiti dvostruku krunu. Hrvatska liga je bolja od Premijer lige, koja je iz godinu u godinu kvalitetnija", zaključio je Hodžić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.