Napadač zagrebačkog Dinama

Hodžić: Svi smo kao jedna velika porodica

D. Kurbegović

Mladi igrači su osnova u svakom sportu, sutra će prestati igrati Džeko,Spahić,Pjanić, ali naša zemlja ima nekoliko mladih igrača, koji sigurno zaslužuju veliku pažnju, te se nadamo da će u narednim godinama naslijediti starije kolege po kvaliteti i igrama u reprezentaciji.

Jedan od igrača, koji su zalog za narednih 10-tak godina u reprezentaciji je mladi napadač Dinama iz Zagreba, Armin Hodžić pokazao je igrama u Hrvatskoj, te mladoj selekciji, ali i na Kirin Kupu u Japanu da je pred njim velika karijera.

Ponovo se našao na spisku selektora Mehmeda Baždarevića, te se nada da će zajedno sa svojim igračima krenuti pobjednički u nove kvalifikacije.

"Dobro radimo, treninzi su stvarno dobri i atmosfera je na vrhunskom nivou. Sigurno je da smo favoriti protiv Estonije, ali to moramo pokazati i na terenu. Nadam se da ćemo tu utorak i uraditi. Ako dobijem priliku za igru, pokušat ću opravdati povjerenje" kaže bivši napadač Željezničara.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Atmosfera u reprezentacije je odlična, ova generacija ima kvalitet za plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Od početka je sve na vrhunskom nivou, svi smo kao jedna velika porodica. Imamo kvalitetne i vrhunske igrače, ne treba ih ni spominjati, znamo ko su i šta su tako da se sigurno možemo nadati odlasku na Svjetsko prvenstvo u Rusiji" kazao je Armin Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi