Hodžić: Zaslužujemo više nego što to tabela govori

Pred meč sa Pogrmečom

Hodžić: Zaslužujemo više nego što to tabela govori

B. Mujezinović

Nakon minimalnog poraza u Banovićima, Gradina će na svom stadionu dočekati ekipu Podgrmeča. 

U ovoj utakmici domaćinu su neophodna tri boda kako bi osigurali mirniji nastavak sezone i udaljili se od zone ispadanja. 

"Nakon boda iz Gračanice i visoke pobjede protiv GOŠK-a pokazali smo da zaslužujemo više nego što to tabela trenutno govori. Što se tiče same utakmice  protiv Podgrmeča, mislim da imamo kvalitetniju ekipu i samo pobjeda nas zanima", rekao je za naš portal igrač Gradine, Osman Hodžić, te dodao:

"Sa tri boda iz ovoga bi mirnije dočekali ostatak prvenstva i bili bliže opstanku, te smatram da on neće doći u pitanje. Konačno je kompletan igrački kadar na raspologanju i mislim da Podgrmeč nema šta tražiti u Srebreniku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.