Hoffenheim odbio dvije ponude za Bičakčića

Naš reprezentativac ostaje zbog Lige prvaka

Hoffenheim odbio dvije ponude za Bičakčića

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić nije mnogo zadovoljan u Hoffenheimu. 

Razlog je veoma mala minutaža koju je naš reprezentativac imao u prošloj sezoni. On je odigrao samo 18 mečeva u Bundesligi, a većinom je ulazio sa kupe sa rezerve. 

U razgovoru za njemački Kicker on je rekao da je nekoliko klubova ovog ljeta pokazalo interes za njega. Njemački mediji smatraju da se radi o Stuttgartu i HSV-u, ali Hoffenheim je navodno obje ponude odbio. 

Razlog zbog kojih bi Bičakčić i naredne sezone trebao ostati u klubu je činjenica da će Hoffenheim igrati Ligu šampiona, takmičenje koje se ne propušta. 

Podsjetimo, Bičakčić je u Hoffenheim stigao na ljeto 2014. godine iz Braunschweiga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi