Potpisan ugovor o saradnji

Hotel Holiday novi zlatni sponzor Sarajeva

Fudbalski klub Sarajevo takmičarsku sezonu 2014/15 nastavlja uz novog zlatnog sponzora. 

Naime, Hotel Holiday Sarajevo i aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji. Tako će, pored generalnog spozora Fudbalskog kluba Sarajevo, "Visit Malaysia", i grb 

hotela Holiday Sarajevo naći svoje mjesto na bordo-bijelom dresu.

Tim povodom, u press salonu Hotela Holiday Sarajevo, održana je press konferencija, na kojoj je upriličeno potpisavanje ugovora. 

U narednih godinu dana, Hotela Holiday Sarajevo svoje vrhunske uslove i usluge na raspolaganje će staviti za potrebe prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a igrači bordo tima, već nakon prvih boravaka, izuzetno su zadovoljni ponudom koju pruža novi zlatni sponzor ekipe sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hotel Holiday Sarajevo se nalazi u srcu glavnog grada Bosne i Hercegovine i svojom višegodišnjom tradicijom, postao je nezaobilazno mjesto i simbol za sve poslovne putnike i turiste, koji posjećuju naš grad.

"Sa Fudbalskim klubom Sarajevo nikada nije dosadno, a danas smo posebno sretni i zadovoljni što smo nakon mnogo mjeseci pregovora ugovorili saradnju i dobili novog zlatnog sponzora. To je Olimpijski hotel Holiday. To je novi zlatni sponzor za FK Sarajevo nakon mnogo godina. Mi tokom sezone imamo uvijek mnogo potreba za sve naše selekcije. Kako za karantinom, tako i za dnevnim boravkom i hotel Holiday će uz još dva hotela biti naša baza," rekao je Selimović. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.