Hrelja: Rudar i Bosna zaslužuju više od Prve lige FBiH
FOTO: magazinplus.eu

Član Bosne iz Visokog nakon incidenta

Hrelja: Rudar i Bosna zaslužuju više od Prve lige FBiH

S. Mlaćo

Mladi Adnan Hrelja (23), nekadašnja nada FK Sarajevo, nakon jučerašnjeg meča između Rudara i Bosne (1:1), dospio je u centar pažnje javnosti, rekli bismo ni kriv ni dužan.

Naime, Hrelja je nakon meča u incidentu koji se desio u svlačionici dobio udarac od jednog nepoznatog lica kišobranom u glavu. Hrelja ipak nije želio dizati tenzije koje svakako nisu ni potrebne, a usput je pokazao da je sportista u pravom smislu te riječi.

"Hvala svim iskrenim prijateljima na upućenim porukama povodom nemilih događaja koji su se desili danas poslije utakmice. Žao mi je što je to bacilo u sjenu jednu pravu derbi utakmicu u kojoj je publika mogla uživati tokom svih 90 minuta u fer nadmetanju dvije ekipe koje zaslužuju puno više od Prve lige Federacije! U Kaknju sam proveo lijepe tri i pol godine igrajući za Rudar Kakanj i Mladost Doboj Kakanj i tu sam stekao mnogo prijatelja sa kojima sam ostao u odličnim odnosima, sa dosta njih sam danas i odigrao utakmicu ovaj put na suprotnim stranama i sve je ostalo u granicama fudbala u šta nisam ni sumnjao. Fudbal se igra za navijače, ali navijačima nije mjesto u prostorijama kluba ili svlačionicama definitivno, veliki propust i hvala Bogu sve se opet završilo dobro, bez većih posljedica. Još jednom veliko hvala ljudima koji su došli danas i podržali ove dvije ekipe, bilo je zadovoljstvo igrati pred ovolikim brojem navijača. Mi nastavljamo svoj put i imamo samo jedan cilj a to je Premijer liga BiH!", napisao je Hrelja na svom facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi