Hrgović: U Zenicu idemo kompletni po pozitivan rezultat

Pomoćni trener NK Široki Brijeg

Hrgović: U Zenicu idemo kompletni po pozitivan rezultat

S. Mlaćo

Iako su već u utorak bili u Sarajevu, nogometaši Širokog Brijega nisu u srijedu odigrali revanš meč polufinala Kupa naše zemlje protiv FK Željezničar.

Snijeg je poremetio planove, pa meč nije odigran, a tim sa Pecare već u subotu očekuje gostovanje Čeliku, koji je u veoma teškoj bodovnoj situaciji.

"Kao i za svaku utakmicu idemo maksimalno spremni sa kompletnim kadrom i očekujemo naravno pozitivan rezultat, za što bolju atmosferu za utakmicu sa Željezničarom", kazao je Mirko Hrgović, trener u stručnom štabu NK Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg se trenutno nalazi na liderskoj poziciji Lige za opstanak, a odgođeni revanš susret polufinala Kupa na Grbavici će odigrati u srijedu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi