Trening golmana Čelika

Hrustanović "nagazio" Adilovića i Bukvića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu igraju derbi utakmicu petog kola Premijer lige protiv ekipe Sarajeva. Biće to sigurno kvalitetan duel ekipa, koja su u prošlome kolu zabilježila poraze.

Zeničani se pobjedom nad klubom s Koševa žele iskupiti za "kiks" protiv Travnika, dok će Sarajevo nakon neočekivanog šoka i poraza od Zrinjskog na domaćem terenu, želi pobjedom u Zenici vratiti na pravi kolosijek.

Derbi ko derbi može odlučiti jedan detalj ili pogreška, ali sigurno je da će na najvećem radaru biti golmani Čelika i Sarajeva.

Klub s Bilinog polja ima tri kvalitetna čuvara mreže, Adi Adilović 31-godišnjak godinama slovi kao jedan od najboljih čuvara mreže u našoj ligi, a prva zamjena i momak koji je uvijek spreman uskočiti jeste 24-godišnji Semir Bukvić, bivši mladi reprezentativac. Treća solucija za gol crno-crveni jeste 19-godišnji Aid Vehabović, koji se istina oporavlja od povrede križnih ligamenata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za formu golmana zadužen je dugogodišnji trener golmana u Čeliku, bivši proslavljeni igrač ovoga kluba Nijaz Hrustanović, koji na treninzima ne štedi Adilovića i Bukvića, kako bi ih što bolje spremi i pripremio za svaku utakmicu koja dolazi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti