Hukić i Jusufbegović zadovoljni rezultatom

Čelik i Velež u prvoj utakmici kupa odigrali 0:0

Hukić i Jusufbegović zadovoljni rezultatom

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika i Veleža u okviru prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH, danas su na Bilinom polju odigrali 0:0, iako su akteri na terenu prikazali prilično dobru utakmicu sa nekoliko šansi s obje strane, ipak na kraju nije bilo golova.

Treneri Čelika i Veleža nakon utakmice bili su zadovoljni konačnim ishodom današnje utakmice.

"Zadovoljan sam igrom, prvi dojam nakon utakmice da smo možda imali više izglednih prilika od Čelika i svakako da ostaje žal za tim, ali ovo je duel dvije podjednake ekipe i moram biti zadovoljan rezultatom protiv odlične domaće ekipe".

"Sve će se odlučivati u Mostaru, i da je danas neko pobijedio od ove dvije ekipe, opet bi čekali uzvrat jer drugo poluvrijeme je za dvije sedmice u Mostaru", kazao je Nedim Jusufbegović trener Veleža.

Domaći trener je kao i gostujući bio zadovoljan, jer je očekivao jednog dobrog i jakog protivnika danas na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Znali smo protiv koga igramo, Velež je sjajna ekipa koja igra odlično u gostima. Danas smo okončali prvo poluvrijeme ovog dvomeča i dobra je stvar što nismo primili gol, iako ga nismo ni postigli ipak sam zadovoljan rezultatom gledajući kako su se stvari na terenu odvijale". 

"Nije bilo neke lijepe igre danas, bilo je tu dosta poluprilika, ali svakako da je nama danas nedostajao Simić koji se pred utakmicu razbolio i poremetio nam je malo koncepciju prije početka susreta. Nadamo se da ćemo u uzvratu imati više sreće, te uz postignuti gol na strani možemo proći dalje", kazao je trener Čelika Nizah Hukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.