Hukić: Idemo dalje, želimo publiku vratiti na Bilino polje

Čelik nadigrao Sarajevo

Hukić: Idemo dalje, želimo publiku vratiti na Bilino polje

A. Beganović

Fudbaleri Čelika su na fenomenalan način otvorili proljetni dio sezone. Iako je Sarajevo važilo za favorita, izabranici Nizaha Hukića su sjajno odigrali i na kraju su zasluženo slavili.

"Borili smo se tokom cijelog susreta. Znali smo kakva nas utakmica očekuje i tako smo se pripremali. Mislim da smo zasluženo slavili", nakon susreta je istakao trener Čelika, Nizah Hukić.

"Šta dalje? Idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo svoje ciljeve, a to je promovisanje naših mladih igrača, te vraćanje publike na Bilino polje. Mislim da smo na dobrom putu", dodao je trener Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije