Hukić: Igrači su ostavili srce na terenu

Trener Zeničana nakon utakmice sa Širokim Brijegom

Hukić: Igrači su ostavili srce na terenu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika večeras su poraženi u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine od Širokog na Pecari rezultatom 1:0. 

Zeničani su ipak i pored poraza izborili plasman u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini. Nogometaši Nizaha Hukića bili su izuzetno borbeni i požrtvovani i na kraju su nagrađeni za svoje igre. Čelik će u finalu igrati sa Sarajevom. Nakon utakmice trener Zeničana istakao je kako su igrači ostavili srce na terenu. 

"Želio bih čestitati svojim igračima koji su i danas ostavili srce na terenu, znali smo da nas čeka teška utakmica i mislim da smo danas dobro parirali Širokom Brijegu, koji nas je pritiskao od početka utakmice. Široki je imao svoje šanse, ali imali smo i mi nekoliko nakon kontra napada. Međutim nismo ih iskoristili i sva sreća da je ostalo 1:0. Presretni smo nakon prolaska u finale i dobro ćemo se pripremiti za Sarajevo. Ovo je veliki uspjeh za nas sve i nadam se da će finale biti jedan veliki spektakl pred prepunim tribinama u obje utakmice," kazao je Hukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.