Hukić: Pobjedom protiv Leotara oprostiti se od navijača

Ulaz na stadion slobodan

Hukić: Pobjedom protiv Leotara oprostiti se od navijača

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra na stadionu Bilino polje dočekuju posljednjeplasiranu ekipu na tabeli, trebinjski Leotar što će ujedno biti i posljednja utakmica ove sezone.

Zeničani se nakon očajne igra u prvoj utakmici finala Kupa protiv Sarajeva žele na neki način iskupiti navijačima, koji su u srijedu pokazali da su već dugo godina najbolji igrač Čelika i jedina svijetla tačka koja se veže za ime kluba.

Danas je u prostorijama kluba s Bilinog polja održana i press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio Šef stručnog štaba Nizah Hukić.

"Posljednje kolo u prvenstvu i ujedno opraštanje od naših navijača za ovu sezonu je obaveza za nas da osvojimo tri boda i na neki način se iskupimo za utakmicu protiv Sarajeva, gdje nismo bili na željenom nivou". 

"Pobjedom nad Leotarom sezonu ćemo vjerovatno završiti na sedmoj poziciji, što kada se uzme u ozbzir sva dešavanja od početka sezone može biti zadovoljavajuće, iako je to još daleko od onog što svi mi zajednički želimo" kaže Hukić.

Na teren će sutra istrčati najjača postava.

"Osim Armina Duvnjaka koji ima tri žuta kartona svi igrači su spremni i od prve minute će sigurno početi Fenan Salčinović i Petar Bašić, koji nisu igrali prvu utakmicu finala Kupa zbog kartona". 

"Nadam se da ćemo protiv Leotara sve riješiti u prvom dijelu utakmice, te isprobati neke stvari prije uzvrata finala Kupa u Sarajevu, gdje sigurno nećemo ići da samo odigramo utakmicu, nego da popravimo dojam iz prve utakmice i pokušamo iznenaditi domaćina" kazao je Hukić.

Kako smo saznali od pojedinih ljudi iz kluba sutra će ulaz na stadion Bilino polje biti slobodan za sve kako bi se na taj način zahvalili navijačimaza ogromnu podršku protiv Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da se joši z rukovodstva kluba nije obratio u vezi nedobijanja licence za Evropu i Premijerligu, koju Čelik nije dobio od prvostepene komisije NSBiH. Očigledno da im nije važno što igrači ginu na terenu, a navijači pružaju bezvrijednu podršku.

Vjerovatni sastav Čelika: Adilović, Mišić, Lakićević, Jusić, Čović, Barać, Bajraktarević, Salčinović, Bašić, Simić i Mešanović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.