Tufek nezadovoljan drugim poluvremenom

Hukić: Presudila je veća želja za pobjedom mojih igrača

Čelik je na svom Bilinom polju upisao važnu pobjedu nad Zvijezdom u utakmici u kojoj su Zeničani bili nadmoćni tek u drugom poluvremenu, dok je u prvom dijelu izostala dobra igra i golovi.

„Tvrda utakmica u prvom poluvremenu u kojemu su obje ekipe dobro stajale na terenu. Bilo je nekoliko poluprilika na obje strane koje nisu iskorištene. U nastavku od tri gola dva smo primili nakon naših grešaka. Mi smo kasnije pokušavali, napravili nekoliko prilika i postigli jedan gol. Dobra, otvorena utakmica, posebno u drugom poluvremenu,“ kazao je nakon meča Emir Tufek, trener Zvijezde.

Nizah Hukić bio je zadovoljan nakon utakmice u prvom redu rezultatom, ali i igrom u drugom dijelu susreta.

„Pribojavali smo se Zvijezde iz dva razloga, prvi je što smo igrali dvije utakmice u šest dana, a drugi kvalitet našeg protivnika. Znali smo da su organizovana ekipa koja želi igrati i koja na svim terenima traži pozitivan rezultat. Nismo dobro otvorili utakmicu, bili smo mlaki i bezvoljni, a mi tako ne želimo igrati. Na kraju prvog poluvremena svjestan sam bio da smo dobro prošli obzirom na našu igru," kazao je Hukić, te dodao:

"U nastavak smo ušli mnogo ozbiljnije i agresivnije sa većom željom za pobjedom, a to je rezultiralo golovima. Momcima čestitam na izuzetnom trudu i zalaganju."

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije