Hukić: Uz malo sreće možemo proći Olimpic

Zeničani nakon ždrijeba 1/8 finala Kupa

Hukić: Uz malo sreće možemo proći Olimpic

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika prošlogodišnji finalisti Kupa BiH u 1/8 finala ovog takmičenja igrat će dvije utakmice protiv sarajevskog Olimpica odlučeno je nakon današnjeg ždrijeba.

Zanimljivo da Čelik dočekuje za dva kola Olimpic u Zenici u okviru Premijer lige, tako da će ova dva tima u kratkom vremenskom periodu odigrati čak tri utakmice.

Šef stručnog štaba Čelika Nizah Hukić za SportSport.ba prokomentarisao je današnji ždrijeb.

"Dobili smo neugodnog protivnika, a što je najgore potrefilo se da ćemo protiv Olimpica u četiri dana odigrati dvije utakmice, jer nam dolaze na Bilino polje u okviru Premijer lige. Sigurno je da Olimpic posjeduje kvalitet, iskusni su i nalaze se u dobroj formi, ali se nadam da ćemo i mi krenuti sa boljim igrama i polako se dizati u formi", nada se Hukić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nije prednost što se uzvrat igra u Zenici.

"Kroz prvenstvo i Kup se pokazalo da ni domaći teren više nije neka prednost, Olimpic igra odlično u gostima i ja se nadam da ćemo mi prije svega dobro odigrati prvu utakmicu u Sarajevu, te se uz pozitivan rezultat dobro pripremiti za revanš u Zenici, koji će biti odigran za tri sedmice i uz malo sreće proći među osam najboljih ekipa u ovome takmičenju. Gledajući sadašnju formu Olimpic je u prednosti, ali vjerujem da ćemo se mi dignuti, te da ćemo igrati mnogo bolje i biti mnogo efikasniji u narednim utakmicama", kazao je za SportSport.ba Nizah Hukić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.