Hukiću se odazvao 21 nogometaš

Prozivka na Bilinom polju

Hukiću se odazvao 21 nogometaš

D. Kurbegović

Danas je u prostorijama kluba s Bilinog polja održana prozivka nogometaša. Na prozivku se odazvao 21 nogometaš, a opravdano  su odsustvovali Semir Bajraktarević, Armin Duvnjak Adis Nurković i Nglove Clovis.

Šef stručnog štaba Nizah Hukić danas je govorio o planu priprema i ambicijama kluba u nastavku sezone.

"Današnjim danom prestao je odmor za nogometaše, sutra i prekosutra su ljekarski pregledi, dok smo prvi trening zakazali za subotu. Kada je u pitanju održavanje treninga, radit ćemo an terenima Kamberovića polja, te u teretani gradske Arene. Do odlaska najvjerovatnije 5. februara u Rovinj, planirali smo raditi dva puta dnevno, a prije odlaska u Hrvatsku imat ćemo i jednu internu utakmicu. Do početka prvenstva imamo za cilj odigrati pet utakmica u Rovinju, te generalku u Zenici. Kada je u pitanju igrački kadar, klub će riješiti situaciju oko Stajića i Nestorovića, dok se nadam da će ostali igrači ostati u klubu, imamo mi dobar igrački kadar i dobro smo pokriveni na svim pozicijama", kaže Hukić.

O nastavku sezone trener crno-crvenih je kazao:

"Svakako da smo oslabljeni odlaskom Saše Kajkuta, ali postojeći igrački kadar odgovara potrebama kluba u drugom dijelu sezone. Mi jesmo zaostali za vodećim timovima, ali svakako da se nećemo predavati, nego ćemo nastojati još više popraviti svoj plasman. U Kupu imamo veće ambicije, jer smo se plasirali među osam ekipa i siguran sam da se u dvije utakmice možemo nositi sa svakim klubom. Za kraj bi istakao veliko zadovoljstvo što mi se u stručnom štabu pridružio Vitomir Paškalj, bivši nogometaš Čelika, koji će zajedno s Hrustanovićem činiti stručni štab".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.