Nakon velikog uspjeha

Hurem: Cure su pokazale kako se igra srcem

M. Šljivak

SFK 2000 Sarajevo plasirao se među 32 najbolje ekipe u Evropi.

Trener ovog kluba Samira Hurem ističe kako je ovo veliki rezultat i da je SFK 2000 osvjetlao obraz bh. klubova u Evropi."Djevojke su pokazale kako se igra srcem, kako se voli klub. Imale smo tešku utakmicu, ali pokazale smo svima kako se igra srcem. Čestitam im od srca. Pokazale su karakter i veličinu. Da fudbalsko znanje nemaju, nije tačno. Akcije smo vezali u prethodnim utakmicama, a danas je bilo bitno samo da prođemo. Ulaganje se isplati, ja sam imala osjećaj i znala sam da ćemo proći", rekla je Samira Hurem, te je dodala:

"Nama je bio cilj proći u šesnaestinu. Govoriti o većim ambicijama je suludo, za sve postoji vrijeme. Nije ništa nemoguće, ali je to mnogo jači dio fudbal. SFK je osvjetlalo obraz bh. fudbala".

Hurem se zahvalila SportSport.ba na praćenju njenog kluba.

"Puno vam hvala na svemu, vi ste naš 12. igrač, ja sam to rekla. Vi nam pomažete, ovo je naš zajednički rezultat", istakla je Hurem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi