Varnice u New Yorku: Nurkić se nasmijao "opasnom" Beasleyju
Foto: Screenshot

Sukob košarkaša Knicksa i Blazersa

Varnice u New Yorku: Nurkić se nasmijao "opasnom" Beasleyju

Portland Trail Blazersi su upisali gostujuću pobjedu nad New York Knicksima rezultatom 103:91, a dobru partiju u redovima pobjedničke ekipe je upisao i bh. centar Jusuf Nurkić.

Nurkić je susret završio sa 12 poena, devet skokova i šest asistencija, a u centru pažnje je bio i zbog sukoba sa krilnim košarkašem Knicksa Michaelom Beaslyjem.

Naime, pet minuta prije kraja utakmice, u momentima kada su Knicksi topili prednost gostiju, Beasley je u borbi za poziciju visoko podignutom rukom odgurnuo centra Blazersa.

Beasleyju se očigledno nije svidjela Nurkićeva reakcija pa je došlo do naguravanja njih dvojice. Košarkaš Knicska je u "prijetećem stavu" uputio nekoliko riječi Nurkiću, na šta se bh. košarkaš samo nasmijao.

U sve su se uključili ostali igrači na terenu koji su uspjeli razdvojiti Nurkića i Beasleyja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi