Huseinbašić: Imamo kvalitet i  hrabrost za pozitivan ishod

Zvijezda večeras na Pecari

Huseinbašić: Imamo kvalitet i hrabrost za pozitivan ishod

Zvijezda bez nekoliko važnih igrača putuje u Široki Brijeg gdje će pokušati nastaviti niz utakmica u kojima nisu doživjeli poraze.

Trener Nermin Huseinbašić kazao je da se tim i danas oporavlja od meča protiv Olimpica, ali i najavio otvorenu igru i pozitivan rezultat.

„Još uvijek se oporavljamo od Olimpica i utakmice u kojoj smo ostali bez dva boda usljed sudijske lakrdije. Svjesni smo da smo bespomoćni, ali to nam daje snagu i vjerujem da smo iz ovoga svega izašli još jači,“ kazao je Huseinbašić, dodavši:

„Široki je izuzetno kvalitetan tim, odlično vođen i organizovan, tako da nas neminovno čeka teško gostovanje. Malo smo zarotirali tim, ali to neće biti problem za nas. Imamo dovoljno snage, kvaliteta, pa ako hoćete i hrabrosti da napravimo iznenađenje. Ja i moji igrači imamo veliko povjerenje jedni u druge, igrat ćemo otvoreno i bez bijele zastave i uz sav respekt domaćinu tražiti pozitivan rezultat.“

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti