Huseinbašić: Prezadovoljni smo rezultatom

Nakon remija na Bilinom polju

Huseinbašić: Prezadovoljni smo rezultatom

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika treći puta su razočarali svoje navijače, nakon tri odigrana kola Zeničani imaju samo dva osvojena boda.

Prosipanje bodova nastavilo se i danas protiv Zvijezde iz Gradačca, koja je hrabrom igrom na kraju osvojila bod. Nakon utakmice svoje viđenje ovog susreta dali su i dvojica trenera.

"Zadovoljni smo bodom, mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, dok je Čelik bio bolji u drugom i na kraju smo izdržali sve napade domaćina i osvojili bod. Branili smo se u drugom poluvremenu i više zbog neiskustva mojih igrača, ovo je jedna izuzetno mlada ekipa kojoj će ovaj rezultat biti dobar motiv za naredne utakmice", kazao je trener Zvijezde Nermin Huseinbašić.

Domaćin trener nije krio razočarenje igrom svojih pulena.

"Težak je dres Čelika, očigledno da neki igrači ne mogu podnijeti pritisak igranja za ovaj klub. Nismo danas odradili utakmicu kako smo se dogovorili, nezadovoljan sam igrom, nije bilo agresivnosti, taktički smo bili loši. U drugom poluvremenu istina bili smo puno bolji, ali nismo na kraju mogli naći put do mreže gostujućeg golmana. Čestitam Zvijezdi na bodu, nama treba pothitno pauza, mnogo igrača je došlo pred sami početak prvenstva, ekipa nije skroz ni uigrana. Nadam se u narednom periodu da ćemo se probuditi i zaigrati bolje", kazao je Hukić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.