Huseinspahić zbog povrede koljena završio sezonu

Veliki hendikep za Mladost

Huseinspahić zbog povrede koljena završio sezonu

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja postavili su cilj ulazak u Premijer ligu, s time su angažovana i brojna igračka pojačanja.

Kakanjci su najviše trgovali u prelaznom roku i sasvim sigurno se i najbolje pojačali, imena poput Isakovića, Rizvanovića, Hasića, Savića, Džafića i Babića garantuju borbu za prvo mjesto.

Loša vijest za trenera i rukovodstvo ovog mladog, ali veoma ambicioznog kluba jeste povreda koljena jednog od najboljih igrača u prvom dijelu sezone.

Dženis Huseinspahić ofanzivni 23-godišnji veznjak povrijedio je koljeno na jučerašnjem treningu i za njega je ova sezone završena. Sigurno da će se odsustvo ovog sjajnog igrača osjetiti u igri Mladosti posebno na gostujućim terenima, gdje je do izražaja dolazila brzina ovog bivšeg igrača Čelika, Travnika i Olimpica.

Huseinspahić je u jesenjem dijelu sezone odigrao 10 utakmica postigavši tri gola. Mladost će u prvom kolu nastavka Prve lige FBiH gostovati u Jablanici kod Turbine, koja sigurno ima ambicije skinuti skalp jednoj od najboljih ekipa u ovom rangu takmičenja.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.