Husić: Izvinjavam se saigračima, ostavio sam ih na cjedilu

Defanzivac Željezničara za SportSport.ba

Husić: Izvinjavam se saigračima, ostavio sam ih na cjedilu

FK Željezničar je sinoć u sarajevskom derbiju bio primoran cijeli sat vremena igrati s igračem manje. Defanzivac kluba Senad Husić je u 30. minuti nepropisno povukao s leđa Duljevića, nakon čega mu je sudac Valjić pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu. 

Husić (26) se na Grbavici nije mogao predstaviti u gorem svjetlu, a nakon  prospavanje noći nije krio svoje razočarenje i iskoristio je priliku da putem portala SportSport.ba uputi izvinjenje saigračima i navijačima Željezničara. 

"Atmosfera na stadionu je bila zaista dobra i drago mi je da sam imao priliku iskusiti najveću utakmicu bh. fudbala. Uzimajući u obzir činjenicu da je ekipa sat vremena igrala s igračem manje, mislim da na kraju možemo biti zadovoljni i osvojenim bodom", kazao je Husić za SportSport.ba i dodao:

"Osjećao sam se loše nakon što sam dobio drugi žuti karton. Mislim da moj start nije bio za drugog kartona, odluka je prestrogo donesena. Žao mi je što sam svoje saigrače ostavio na cjedilu. Nisam imao dovoljno vremena da se pokažem pred navijačima, ali ću dati maksimum da u narednim utakmica pokažem svoj kvalitet", istakao je Husić. 

Husić vjeruje da će se u narednom periodu iskupiti.

"Ovu priliku koristim da se izvinim svojim saigračima i navijačima zbog crvenog kartona. Nastojat ću da se iskupim dobrim radom i igrama u narednim utakmicama", riječi su Husića na kraju razgovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Husić je u Željezničar stigao u ljeznom prijelaznom roku nakon što je prethodno igrao za mađarski Diosgyor, Zvijezdu i Bosnu iz Kalesije. Bio je i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije