Husić ponovo na djelu: Sloga dobila novu ’prinovu’

Moderni semafor za novu sezonu Prve lige FBiH

Husić ponovo na djelu: Sloga dobila novu ’prinovu’

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu Prve lige Federacije BiH nogometaši Sloge Simin Han remizirali su sa Radnikom iz Bijeljine (1:1), te pokazali da definitivno imaju veoma kvalitetnu momčad.

Sloga je sigurno jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije BiH, ali to će svakako trebati opravdati i na terenu. Azmir Husić, "alfa i omega" Sloge nije štedio novac u prelaznom roku, a ovih dana u Simin Han, mjesto pokraj Tuzle, stigla je nova prinova. Radi se o modernom semaforu koji će dodatno olakšati posao delegatima na domaćim susretima Sloge.

"Danas je stigla nova prinova u Simin Han. Naime, riječ je o modernom semaforu koji će ove sezone sudijama olakšati posao. Vrijedi napomenuti da je ovaj semafor kupio Azmir Husić", istaknuto je na facebook stranici FK Sloga Simin Han.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi