Predsjednik Slobode nakon meča

Husić: Sve ćemo učiniti da osvojimo Kup

E. Škorić

Ekipa Slobode plasirala se u finale Kupa BiH nakon večerašnjeg trijumfa protiv Željezničara rezultatom 3:1.

Predsjednik ekipe iz Tuzle Azmir Husić bio je jako zadovoljan nakon meča.

"Ovo je večeras bila prava Sloboda, ja sam i priželjkivao ovakvu igru. Momci su večeras pokazai karakter i da se mogu dići nakon poraza protiv Širokog. Sve ćemo učiniti da dođemo do prvog trofeja, to su mi i igrači obećali. Ako pruže ovakva dva meča, mi ćemo biti osvajači Kupa. I dalje držimo sve konce u prvenstvu gdje moramo pobijediti u Mostaru. Siguran sam da ćemo se sabrati i da ćemo donijeti barem jedan trofej na Tušanj", rekao je Husić i nastavio:

"Mislim da je grad Tuzla večeras pokazao da je Sloboda veoma bitna svima. Nadam se da će gradske vlasti nakon ovoga konačno istupiti i stati iza klub".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo da će Sloboda u finalu Kupa BiH igrati protiv Radnika iz Bijeljine. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi