Hušidić: Ispijajući kafu sam saznao za poziv Baždarevića

Novi bh. reprezentativac iz Los Angelesa za SportSport.ba

Hušidić: Ispijajući kafu sam saznao za poziv Baždarevića

Adis "Baggio" Hušidić po prvi put dobio je poziv u reprezentaciju BiH. 

Fudbaler koji je rođen u maju 1987. godine u Velikoj Kladuši godinama sa velikim uspjehom nastupa za LA Galaxy s kojim je prošle sezone osvojio i titulu u MLS-u, a da sjajni nastupi nisu prošli nezapaženo potvrđuje upućeni poziv od strane selektora  Baždarevića.

Sa velikim uzbuđenjem Hušidić je primio vijest da se njegovo ime nalazi na spisku za nadolazeće reprezentativne akcije. 

"Upravo sam sada ispijajući kafu saznao da sam dobio poziv. Ne znam šta bih vam rekao, dugo sam očekivao ovo i stvarno sam presretan. Moj rad i trud je došao na naplatu i budite sigurni da ću dati svoj maksimum da opravdam ukazano povjerenje", kazao je Hušidić iz Los Angelesa za SportSport.ba i potom dodao: 

"Radujem se utakmici protiv Španije. Svako dobro zna o kakvoj reprezentaciji se radi i biće zadovoljstvo gledati velika imena poput Fabregasa, Inieste...", riječi su Hušidića koji, kako kaže, jedva čeka da upozna Džeku i društvo.   

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za one koji ne znaju, Hušidić za LA Galaxy nastupa od 2013. godine i tokom dosadašnje karijere još je nosio dresove Hammarbyja i Chicago Firea. Ove sezone je postigao jedan pogodak i upisao isto toliko asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi