"Hvala Krupi na prijemu i ispraćaju, želimo im puno uspjeha"

Iz NK Travnik se zahvalili protivniku

"Hvala Krupi na prijemu i ispraćaju, želimo im puno uspjeha"

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika nastavili su sa sjajnim igrama ove sezone. Jučer su popularni Veziri u Krupi na Vrbasu savladali Krupu sa 3:1 te tako izborili plasman u osminu finala Kupa BiH.

Travničani nisu bili favoriti u ovom duelu, s obzirom da sjajne igre Krupe u novoj sezoni Premijer lige, ali su dobrom partijom pokazali da imaju veoma kvalitetnu momčad koja će se sigurno boriti za sami vrh tabele  u Prvoj ligi Federacije. Za momčad Osmana Bajrića u ovom susretu su pogađali Zajmović, Pekija i 

Goloman, a Travničane posebno raduje sjajan prijem domaćina i veoma korektna igra.

- "Poštovani , koristimo priliku da Vam se najsrdačnije zahvalimo tokom boravka naše ekipe u Vašem gradu i odigravanja utakmice 1/16 kupa N/FSBiH. Sve pohvale za prijem,odigravanje utakmice i ispraćaj naše ekipe. NK Travnik Vam želi puno uspjeha u daljnjem takmičenju u okviru BHT Premijer Lige BiH sa željom za što boljim plasmanom", stoji u saopćenju Uprave NK Travnik.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U moru negativnih stvari sa kojima se susrećemo u našem nogometu, zaista je ovo  primjer koji treba da raduje sve prave sportske radnike i nadamo se da će ovakvih slučajeva u budućnosti biti sve više i više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi