Hyon Uk So konačno registrovan za Zrinjski
FOTO: EPA

Sjevernokoerejac konačno riješio papire

Hyon Uk So konačno registrovan za Zrinjski

Iako bodovna žetva, te forma daju mnogo prava za radost taboru HŠK Zrinjskog, situacija s ozlijeđenim igračima nije baš najbolja.

Izvan stroja su važni šarafi Sliškovićevog stroja. Toni Jović, Marin Galić i Slobodan Jakovljević na listi su povrijeđenih, Mario Barić ponovno je u Zagrebu zbog privatnih problema, a Pirić, Bilbija i Ćavar su u reprezentacijama, tako da će pripreme za nastavak ovog dijela sezone proteći bez čak sedmorice igrača.

No, da ne bude sve tako crno, stigla je vijest da je konačno stigla radna dozvola za sjevernokorejskog nogometaša Hyon Uk Soa (25), koji je u Zrinjskom još od srpnja. Trebalo je dosta vremena da se registrira ovaj nogometaš koji dolazi iz najzatvorenije zemlje svijeta, no u klubu su imali strpljenja i povjerenja u kvalitete ovog momka koji će napokon konkurirati za sastav. Prigodu da pokaže svoje znanje, tijekom ove pauze imat će protiv ekipe GOŠK-a, a ne protiv, kako je prvotno bilo najavljeno protiv podgoričke Budućnosti, koja je prijateljski susret protiv Plemića otkazala.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi