I Alispahić među kandidatima za trenera Čelika?

Zeničani u potrazi za trenerom

I Alispahić među kandidatima za trenera Čelika?

D. Kurbegović

Nakon što je očekivano dosadašnji šef struke zeničkog premijerligaša Čelika Elvedin Beganović prešao u kakanjskog federalnog ligaša Rudara, Zeničani bi uskoro mogli dobiti novog trenera.

Sarajevski stručnjak Kemal Alispahić, koji je nekoliko puta ranije već bio na pragu dolaska u Čelik, večeras će prema našim izvorima pregovarati s predstavnicima zeničkog kluba.

Alispahić dolazi na utakmicu prvog pretkola Liga Evrope između tuzlanske Slobode i izraelskog Beitara, nakon čega bi trebao obaviti razgovor s vodstvom Čelika.

Time bi Čelik riješio najvažnije pitanje, šefa struke, jer, što se tiče igračkog kadra, na Bilinom su polju već godinama navikli da "prespavaju" ljeto i angažiraju igrače u jeku priprema. Zato, valjda, i ovo ljeto računaju da ne mora biti drugačije.

Osim Alispahića kandidati za klupu crno-crveni su Vlado Jagodić, Kemal Hafizović, te Nizah Hukić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Biće zanimljivo vidjeti, hoće li crno-crveni do kraja ove sedmice riješiti pitanje novog trenera, te dovesti nekoliko igrača. Trenutno treninge Zeničana vodi dvojac Hrustanović-Brkić, a na treninzima je prisutno 16 nogometaša, od čega samo njih osmorica imaju važeće ugovore.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi