"I dalje se borim sa povredom"

Fudbaler Novog Pazara za SportSport.ba

"I dalje se borim sa povredom"

Petar Kunić je odlično započeo sezonu u dresu Novog Pazara. Pristojna minutaža i dobri nastupi nagovještavali su da bi ovaj mladi napadač mogao da izbori stalno mjesto u prvih 11. 

Međutim, uslijedila je potom povreda lože, koja je bivšeg fudbalera Borca, Rudar Prijedora i Radnika odvojila od terena i svakako usporila njegov napredak.

"Trenutno nisam u prvom planu kod trenera, ali trudim se svim silama da dobijem priliku. Nadam se da ću konačno sanirati neugodnu povredu lože, zbog koje sam propustio veliki dio prvenstva. Sada slijedi reprezentativna pauza, tako da ću sa nešto jačim treninzima pokušati da se vratim u ritam i budem u konkurenciji za naredno kolo u kojem igramo protiv Vojvodine", izjavio je Kunić za SportSport.ba.

Novi Pazar se nalazi u rezultatskoj krizi, ali Kunić vjeruje u bolje sutra.

"Svakako da nismo zadovoljni izdanjima u prvih 15 kola. Trenutno smo 14. na tabeli sa samo četiri boda više od posljednjeplasiranog Borca iz Čačka. Na startu prvenstva smo igrali dobro, u jednom trenutku smo bili i trećeplasirana ekipa šampionata, nakon čega je uslijedio neshvatljiv pad. Mislim da posjedujemo kvalitet za veće domete i čvrsto vjerujem da ćemo to uskoro pokazati", rekao je bh. fudbaler.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi