I FK Velež uz porodice stradalih rudara

Tragedija pogodila cijelu BiH

I FK Velež uz porodice stradalih rudara

Iskreno saučešće porodicama poginulih rudara u Zenici uputio je i FK Velež iz Mostara.

U kratkom saopštenju na službenoj klupskoj stranici stoji:

“U povodu tragedije koja se dogodila u jami Raspotočje RMU Zenica u kojoj je smrtno stradalo pet rudara, Fudbalski klub Velež upućuje saučešće porodicama poginulih. Tragedija koja se dogodila još jednom nas je sve podsjetila na težak posao koji obavljaju rudari.

Oni su naši svakodnevni heroji koji svaki dan riskiraju svoje živote obavljajući radne zadatke. Danas je najteže porodicama poginulih, koji su ostali bez svojih najbližih. Fudbalski klub Velež u ovim trenucima suosjeća se sa njima i dijelimo njihovu bol zbog gubitka voljenih. Neka im je vječni rahmet,” stoji na službenoj stranici FK Velež.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.