Foto: EPA

Bh. napadač pred meč s Iranom

Ibišević: Biće težak meč, Iran ima mnogo više motiva

Vedad Ibišević, napadač bh. reprezentacije očekuje izuzetno tešku utakmicu protiv selekcije Irana u trećem kolu Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Ibišević smatra Irance odličnom ekipom...

"Vidjeli smo da je to organizovana ekipa, odlična ekipa. Oni će biti puno više motivisani, jer imaju šansu da prođu dalje, bit će to teška utakmica," riječi su Ibiševića. 

"Dovoljno dugo igramo fudbal da znamo da se moramo brzo oporaviti. Igrači moraju što prije usmjeriti misli ka ovoj utakmici koja je za dva dana," rekao je Ibišević.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Bez obzira na pojedince mi i gubimo i dobijamo kao ekipa. Došli smo na SP kao ekipa, a ne kao pojedinci. Svi smo krivi, neki manje, neki više, ali svi snosimo odgovornost," rekao je Ibišević. 

"Svi smo mislili da možemo više. Bilo je malo i nesreće i nesretnih situacija, ali mi nismo igrali dovoljno dobro da prođemo dalje," kaže Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.