Ibišević: Cilj nam treba biti osvajanje prvog mjesta

Junak iz Kaunasa za SportSport.ba

Ibišević: Cilj nam treba biti osvajanje prvog mjesta

Junak iz Kaunasa Vedad Ibišević zadovoljan je grupom koju su Zmajevi dobili danas u Nici. Očekivano je kao glavnog konkurenta u borbi za prvo mjesto okarakterisao reprezentaciju Belgije.

"Upravo sam vidio protivnike i mogu kazati da grupa nije baš lagana. Ja vjerujem u naš kvalitet i nadam se da ćemo pokazati da nismo slučajno sudionici Svjetskog prvenstva u Brazilu. Očekujem da završimo među prve dvije reprezentacije u grupi i direktno se plasiramo na Evropsko prvenstvo, mada naš cilj treba biti osvajanje prvog mjesta," jasan je bio Ibišević u izjavi za SportSport.ba, dodavši:

"Belgija nas ne pamti po dobrom. Ne tako davno smo ih dva puta porazili  i oni će se sigurno htjeti osvetiti za to. Igraju mnogo bolje u posljednje vrijeme nego tada i njih vidim kao konkurenta u borbi za prvo mjesto. S njima možemo igrati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.