Ibišević: Glava je dobro, pa bosanska je

Oglasio se napadač našeg nacionalnog tima

Ibišević: Glava je dobro, pa bosanska je

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je u duelu sa Belgijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Reprezentativci naše zemlje ostavili su srce na terenu u duelu sa Belgijancima i pokazali svima kako se bori za državni grb. Među njima je bio i Vedad Ibišević. 

Napadač našeg nacionalnog tima dobio je udarac u glavu u prvom poluvremenu susreta, ali je i pored toga, zamotane glave dao posljednji atom snage za reprezentaciju. 

Danas je preko društvenih mreža poručio da se osjeća dobro. "Glava je dobro, pa bosanska je," napisao je Ibišević na svom Facebook profilu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.