Ibišević i Memišević igraju večeras na Tušnju

Na odmoru u BiH

Ibišević i Memišević igraju večeras na Tušnju

FK Sloboda večeras od 18 sati igra drugu kontrolnu utakmicu.

Protivnik izabranicima Vlade Jagodića bit će nedavno oformljen tim „Klub x“ za koji će kako je najavljeno, pored fudbalera koji su igrali u nižem rangu, nastupati i reprezentativci BiH.

Naime, iz Slobode su saopštili da će tokom večerasnje kontrolno-revijalne utakmice na kušnju crveno-crne staviti i reprezentativci Vedad Ibišević i Samir Memišević koji su trenutno na odmoru u našoj zemlji. “Klub x” sa klupe će predvoditi Nevezet Hasanbašić, zvani Lija i Zlatan Nalić, inače trener-konsultatnt švedske U21 reprezentacije.

Pored dvojice reprezentativca BiH, na večerašnjoj utakmici planirana su mnoga iznenađenja, stoga su iz Slobode pozvali sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na Tušanj i podrže klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sloboda je prethodno prijateljsku utakmicu igrala protiv ekipe Kiseljaka koju je savladala s uvjerljivih 11:1.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi