Ibišević: Jedini cilj je pobjeda

Bh. napadač poručuje

Ibišević: Jedini cilj je pobjeda

E. Škorić

Vedad Ibišević nije imao baš uspješnu sezonu u Stuttgartu, no na okupljanje reprezentacije stigao je raspoložen.

Ibišević se najprije osvrnuo na Stuttgart, koji je tek u posljednjem kolu izborio ostanak u Bundesligi.

"Sigurno da ne mogu biti zadovoljan. Bila je to loša sezona za mene osobno, ali i za klub. Ne mogu biit zadovoljan ni statusom u klubu, ali bitno je da smo ostali u ligi. Generalno, ovo nije bila dobra sezona", kazao je Ibišević, dodavši:

"Imam još dvije godine ugovora sa Stuttgartom, ali nikada se ne zna. Kao što sam rekao, nisam zadovoljan statusom u klubu".

Ibišević je sada fokusiran isključivo na meč sa Izraelom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja dolazim sa slabom sezonom iza sebe, neko dolazi sa pozitivnim  stvarima i dobrom sezonom i ta iskustva i raspoloženja mi donosimo sa sobom na pripreme. Ali, kad dođemo na pripreme sve to ostavljamo iza sebe i mislimo samo na jedan cilj a to je kako osvojiti tri boda. Nije bitno ko će igrati, znamo da neće biti jednostavno i da svi treba da uložimo maksimalni napor da pobijedimo, to je jedini cilj", rekao je Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.