Vedad je u St. Louisu kao kod kuće

Ibišević: Lijep je osjećaj vratiti se u St. Louis

Prijateljskom duelu sa Argentinom posebno sde raduje našadač našeg nacionalnog tima Vedad Ibišević, koji je jedan dio karijere proveo upravi u St. Louisu gdje će u utorak snage odmjeriti Zmajevi i Gaučosi.

"Dobar je osjećaj vratiti se u St. Louis. Tu sam imao par lijepih godina i to se ne zaboravlja. Kada sam živio u St. Louisu nisam moga zamisliti da ću s reprezentacijom igrati u ovom gradu. No, naporno sam radio i taj rad se isplatio. Roditelji su ponosni na mene, sigurno je da su sretni", rekao je Ibišević i dodao:

"Atmosfera je opuštena, odradili smo lagani trening. Nema tu nekih posebnih priprema, svi momci igraju u svojim klubovima i najbitnije je da se niko ne povrijedi. Glavni cilj je ostvaren, igrat ćemo u Brazilu. Svaku utakmicu do SP trebamo shvatiti ozbiljno", zaključio je Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti