Ibišević: Moramo biti oprezni

Priključio se Zmajevima

Ibišević: Moramo biti oprezni

Pripremama fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za kvalifikacijski susret s Latvijom danas se pridružio i napadač Stuttgarta, Vedad Ibišević.

Ibišević je prije dva dana igrao u finalu DFB pokala u kojem je njegov Stuttgart poražen od Bayerna, no naš napadač zbog ovog poraza i nije previše razočaran.

"Došli smo do finala u kojem smo snage odmjerili sa najboljom evropskom momčadi. Imali smo neke svoje prilike, ali Bayern je zasluženo slavio. Ne, nismo previše razočarani", istakao je Ibišević, te se osvrnuo na predstojeći susret Zmajeva i Latvije.

"Latviju ne smijemo olako shvatiti. Istina, dobili smo ih u Zenici, ali mislim da su oni i u tom susretu pokazali da imaju određeni kvalitet. Moramo biti oprezni, a iskreno, očekujem mnogo drugačiju utakmicu nego u Zenici", zaključio je bh. napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.