Napadač Zmajeva

Ibišević: Odradili smo ono što smo zacrtali

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je svoju prvu pobjedu u kvalifikacijama za EURO i tako osvojila prva tri boda u borbi za plasman u Francusku. 

Zmajevi su s 3:0 savladali Andoru, a sva tri gola za BiH postigao je kapiten Edin Džeko. Vedada Ibiševića, njegovog kolegu iz napada, večeras lopta nije slušala. Ipak, fudbaler Stuttgarta nije bio nezadovoljan nakon utakmice.

"Osjećam se dobro, odradili smo to što smo zacrtali. Mislim da smo pobijedili sasvim sazluženo i sa zasluženom gol razlikom", rekao je Ibišević, te dodao:

"Odavno nisam igrao, a sada sam upisao minutažu i drago mi je je i zbog toga se osjećam dobro".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.