Ibišević posjetio Zmajeve i poželio sreću u Izraelu

Povrijeđeni napadač naše reprezentacije

Ibišević posjetio Zmajeve i poželio sreću u Izraelu

Trening centar u Zenici danas je posjetio Vedad Ibišević, koji će zbog povrede propustiti utakmicu u Haifi.

To nije omelo strijelca nekoliko historijskih pogodaka za našu reprezentaciju da stigne u Zenicu poželjeti sreću svojim saigračima.

„Došao sam u Zenicu da pružim podršku svojim saigračima i poželim im sreću u narednom susretu. Nedostaje nam dosta igrača, ali se nadam da će momci koji dobiju priliku znati da je iskoriste, te da će napraviti pozitivan rezultat“, rekao je Ibišević.

Boravak u Zenici Ibišević je iskoristio za još jedan pregled.

 „Dijagnoza je ista kao u Njemačkoj, ali sam došao da se konsultujem i sa našim medicinskim timom. Dobio sam i neke korisne savjete u vezi sa daljim oporavkom.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.