Pretplatio se na golove u važnim utakmicama

Ibišević: Uvijek je lijepo pogoditi, pogotovo za BiH

D. Kurbegović

Vedad Ibišević se u reprezentativnoj karijeri pretplatio na postizanje pogodaka u najvažnijim utakmicama.

Tako je bilo i večeras, kada se u posljednjim trenucima utakmice napadač Herthe našao u pravo vrijeme na pravom mjestu i ovjerio pobjedu našeg tima.

 

"Uvijek je lijepo pogoditi, pogotovo za reprezentaciju. Rekli smo da će ovo biti teška utakmica a tako je i bilo. Mučili se jesmo, ali sada to nije bitno", rekao je Ibišević, te ukratko najavio utakmicu sa Kiprom:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

 

"Vidimo i da u drugim grupama ima dosta iznenađenja, a tako je bilo i u našoj grupi. Sada nema previše vremena da računamo, idemo na Kipar da pobijedimo. Moramo se prvo odmoriti dan-dva, a mislim da onda možemo pobijediti Kipar".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.