Ibišević za dvije sekunde brži od Bajramovića

Najbržiji gol Zmajeva ikad

Ibišević za dvije sekunde brži od Bajramovića

Već nakon 48. sekunde prijateljske utakmice između naše fudbalske reprezentacije i selekcije Lihtenštajna koja se igrala na Tušnju, nacionalni tim Bosne i Hercegovine je poveo golom Vedada Ibiševića.

Sve do ovoga susreta rekord najbržeg gola naše najbolje fudbalske reprezentacije dao je Zlatan Bajramović u kvalifikacionom meču za SP 2006. u protiv Belgije na Koning Boudewijnstadionu u Briselu.

Tada je je Bajramović na gostovanju u Belgiji našu reprezentaciju doveo u vodstvo već u 50 sekundi susreta. Ovim golom Ibišević ga je pretekao za dvije sekunde. Napadač Stuttgarta tako je prisvojio još jedan od bitnijih golova našeg tima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije