Ibrahim Šehić u finišu treninga suzbio prst

Lakša povreda reprezentativnog golman

Ibrahim Šehić u finišu treninga suzbio prst

Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića odradili su svoj posljednji trening pred kvalifikacionu utakmicu s Andorom koju naša najbolja selekcija igra sutra s početkom od 20:45 na stadionu Nacional u Andorra la Velli.

Novi selektor naše fudbalske reprezentacija tokom priprema nije imao velikih problema s povredama svojih fudbalera, a jedini koji će propustiti prvi nastup Zmajeva u 2015. godini je Sejad Salihović.

Tako se makar činilo do samog finiša posljednjeg treninga u kojem je Ibrahim Šehić lakše suzbio prst, a nakon treninga nam se požalio da ga ne može saviti.

Ipak, koliko je zaista povreda našeg reprezentativnog golmana i povratnika u najbolju selekciju naše domovine ozbiljna znat će se vjerovatno sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.