Sportski direktor Sarajeva pred duel sa Haugesundom

Ibraković: Adekvatno ćemo predstaviti klub i domovinu

FK Sarajevo u novu sezonu ulazi sa mnogo snažnijim igračkim kadrom nego prošle sezone. Dženan Uščuplić od ove sezone može računati na osam novih igrača. 

Jedan od najzaslužnijih za jačanje igračkog kadra ekipe iz Titove 38/b je Abdulah Ibraković sportski direktor bordo tima. 

"Napokon igramo utakmice takmičarskog karaktera. Svi sa nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu i nadamo se da ćemo se predstaviti kao jedan ozbiljan tim iz Bosne i Hercegovine. Nadam se da ćemo adekvatno predstaviti naš klub i našu domovinu na evropskoj sceni," kaže Ibraković i dodaje:  

"Nismo bili miljenici sreće kada je žrijeb u pitanju. Ekipa iz Norveške je ozbiljan protivnik. U posljednjih 14 dana dobili smo jako mnogo informacija o strategiji i igri ekipe iz Norveške. Mislim da će se ekipa postaviti sutra na način koji će nas dovesti do pobjede," riječi su Ibrakovića. 

"Mi smo se pojačali. Zadržali smo kostur tima i smatramo da smo tim koji može prebroditi prvu prepreku i plasirati se u treće pretkolo Evropske lige. Konkurencija u timu je zdrava, a atmosfera jako pozitivna," kaže Ibraković. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.