Reakcije na žrijeb 1/4 finala

Ibraković: Kvalitetniji smo, ali se pribojavam iznenađenja

FK Sarajevo će se u četvrtfinalu Kupa BiH sastati sa ekipom Borca, a neposredno po završetku žrijebanja svoj komentar je dao Abdulah Ibraković.

"Žrijeb kao žrijeb, znali smo da neće biti jednostavno. Četvrtfinale je, sve ekipe koje su tu su snažne i imaju kvaitet za polufinale. Potrudit ćemo se da kroz ligašku utakmicu analiziramo svog protivnika u Kupu. Kvalitet imamo ali teren će biti najbolje mjerilo", rekao je Ibraković.

Sarajevo i Borac će se u vrlo kratkom periodu sastati čak tri puta, a to pomalo brine sportskog direktora kluba sa Koševa.

"To može biti i mač sa dvije oštrice. Igramo tri utakmice sa istim protivnikom u kratkom roku. Jedna od njih će sigurno ponuditi i neko iznenađenje. Toga se pribojavamo, bez obzira što je kvalitet na našoj strani", kazao je sportski direktor Bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.