Ibraković: Pregovaramo sa Stevanovićem

Bordo tim se pojačava?

Ibraković: Pregovaramo sa Stevanovićem

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo pregovara s bivšim bh. reprezentativcem Miroslavom Stevanovićem.

Stevanović je danas u Sarajevu, a čelni ljudi FK Sarajevo pregovaraju s njegovim menadžerom, bratom Mehe Kodre, novim strategom bordo kluba.

Osim fotografije na kojoj se vidi kako se Stevanović i njegov menadžer nalaze u hotelu Holiday Inn, dobili smo potvrdu i od Abdulaha Ibrakovića, sportskog direktora Sarajeva.

“U pregovorimma smo sa Stevanovićem, nema tu tajne. Dugo smo razgovarali danas. Ne mogu vam sada puno reći, ali istina je da se vode razgovori”, kazao nam je Ibraković, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“On je raskinuo ugovor sa Sevillom, slobodan je igrač i nadamo se da će uskoro potpisati za Sarajevo”.

Stevanović je krilni igrač koji je igrao u Vojvodini, Borcu, Sevilli, Alavesu, Elcheu. Dres bh. reprezentacije nosio je 10 puta uz jedan postignuti pogodak, a rođen je 29. jula 1990. godine u Zvorniku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.