Ibričić i Muslimović od ljeta postaju saigrači?

Tvrde mediji u Sloveniji

Ibričić i Muslimović od ljeta postaju saigrači?

Senijad Ibričić od naredne sezone bi mogao dijeliti svlačionicu sa Zlatanom Muslimovićem. 

Brojni ugledni slovenački mediji danas su objavili informaciju da bi Ibričić nakon epizode u Sepahanu mogao po prvi put u karijeri zaigrati u Sloveniji i to u redovima tamošnjeg prvoligaša Kopra.   

Sportski direktor Dušan Petković je izrazio želju da Koper pojača sa bivšim reprezentativcem BiH i prvi kontakti su već uspostavljeni, a obzirom da je ranije uspio dovesti Rieru, ne bi bilo iznenađujuće da na Bonafiki završi i Ibričić.

U proteklom periodu Ibričić se povezivao i sa Hajdukom, no trener Marijan Pušnik je insistao najprije da bh. fudbaler prođe kroz određene testove kako bi bio siguran da može pomoći splitskom klubu. Ipak, takvo nešto Ibričić je odbio i po svemu sudeći od ideje povratka na Poljud neće biti ništa. 

Na kraju podsjetimo da je Ibričić pored Sepahana i Hajduka u svojoj karijeri još nastupao za Karsiyaku, Erciyesspor, Kasimpasu, Vardar, Gaziantepspor, Lokomotiv, Zagreb i Podgrmeč iz Sanskog Mosta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti