Ibričić: Ne razmišljam o odlasku, prvi sam strijelac kluba

Nekadašnji bh. reprezentativac za SportSport.ba

Ibričić: Ne razmišljam o odlasku, prvi sam strijelac kluba

S. Mlaćo

Nogometaši slovenskog Kopra nakon 21. kola u Prvoj ligi Slovenije zauzimaju šesto mjesto sa samo jednim bodom zaostatka za četvrtoplasiranom Goricom. 

U posljednjem kolu ovog dijela sezone izabranici Igora Pamića remizirali su sa Rudarom iz Velenja (2:2), a u ovom susretu kao ni u posljednjih šest, u kombinaciji nije bio nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić, koji je zaradio neugodnu povredu ligamenata. 

Ibričić je u Koper stigao kao veliko pojačanje, što je brzo i dokazao s obzirom da je prvi strijelac kluba sa četiri pogotka, iako nastupa u veznom redu. 

"Nisam igrao posljednih par utakmica, ali hvala Bogu sada je dobro. Počeo sam lagano trenirati i jačati nogu, tako da će sve uskoro biti kako treba. Sada sam malo na odmoru, Split-Sanski Most i tako će biti do 10.1. naredne godine kada počinju pripreme", istakao je Ibričić za SportSport.ba.

U Sloveniji mu je priznaje lijepo, tako da ne razmišlja o odlasku.

"Ne razmišljam o tome. Sezona je bila baš super i sigurno bih još bolje završila da nije bilo ove povrede. Opet hvala Bogu nije ništa strašno kao što zna biti. Polusezonu sam i prvi strijelac kluba, tako da nije loše za veznog igrača", dodao je popularni Ibro koji je za našu "A" reprezentaciju upisao 40 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi